Atmosferin Enerjisini Işıkla Yenileyin: Mucizevi Tuz Lamba

Tuz lambanın büyüleyen ve şifalı enerjisinden haberdar mısınız? Eğer değilseniz, tuz lambalarla tanıştığınız an onlara aşık olacaksınız. Sadece yaşam alanlarımızı aydınlatmak için değil, aynı zamanda şifalı bir enerji yaratmak için de; doğal kaya tuzları özel lamba teknolojisi ile bir araya getirildi. Ortaya çıkan sonuçlar ise, sizi hem çok şaşırtacak hem de büyüleyecek. Öyleyse buyruz tuz lambanın mucizevi yönleriyle hemen şimdi tanışın!

 

Tuz Lamba Nedir?

Tuz lamba; yaklaşık 1-3 kg’lık kaya tuzunun içerisine yerleştirilen 15 watt’lık özel fırın ampulü ile üretilir. Bu fırın ampulü kaya tuzu içerisinde belli bir hacimde ısı yaratır ve bu ısı tuzun negatif iyonlar üretmesine olanak tanır. Peki bu negatif iyonların bize faydası nedir? 10 metrekarelik bir alanı %300 civarında daha temiz hale getirir. Yani hem enerjiyi hem de atmosferi temizler, negatif iyonlar sayesinde hava vitaminleri olan moleküllerin çoğalmasına olanak tanır. Böylece yaşadığınız ortamda daha keyifli hissetme ve rahat şekilde soluklanma şansı bulursunuz. 


Negatif İyonlara Merhaba Deyin, Daha Şifalı Hissedin!

Tuz lambanın en öne çıkan özelliği olan negatif iyonlardan da size hemen bahsetmek istiyoruz… Negatif iyonlar koku ve tada sahip olmayan fakat bizim doğada, ormanda, şelalerde ve dağlarda yoğun olarak hissettiğimiz ve soluduğumuz yüksek verimli ve konsantrasyonlu hava yaratan elementlerdir. Bu elementin solunma yoluyla vücudumuza girmesi yani; yüksek verimli ve temiz hava solumanın sunduğu sayısız faydalardan bazıları;  stres ve depresyonun azaltması, daha enerjik ve yenilenmiş hissetmek, konsantrasyon ve dikkatin artmasıdır. Nasıl ki; doğada vakit geçirdiğinizde kendinizi çok daha iyi ve enerjik hissediyorsanız, tuz lamba da aynen o şekilde doğanın o kusursuz enerjisini yaşam alanlarınıza taşır. 


Şehir hayatı ve bu hayatın soluduğunuz hava ve yaşadığınız alanlar üzerindeki olumsuz etkileri sebebiyle, evinizde ya da ofisinizde negatif iyonlar ihtiyaç duyduğunuz oranlara asla ulaşamazlar. Bu sebeple giderek artan stres, yorgunluk, durgunluk gibi pek çok sıkıntı hissetmeye başlarız. Bu sıkıntıların artması ile keşke vakit bulsak da kendimizi doğaya, şehrin dışına atsak diye düşünmeye başlarız. Bu doğal bir içgüdüdür. Eğer sizler de bu gibi durumları sıkça yaşıyorsanız ya da çevrenizdeki kişilerde bu gibi olumsuz durumları algılıyorsanız; belki de ihtiyacınız olan şey daha sağlıklı soluklanmak ve vücudun ihtiyaç duyduğu negatif iyonları sağlamak olabilir.


Yeterli negatif iyonun salgılanmadığı bir ortam, pozitif iyonların çoğalması için müthiş bir atmosfer oluşturur. Bu da bizim kendimizi yorgun, depresif ve sinirli hissetmemize sebep olabilir. Yaşam alanında yeterli negatif iyon salgılanması ise; tüm bu negatif belirtileri azaltabiliyor. Ayrıca negatif iyon içeren ortamlarda zihinsel fonksiyonlar ve fiziksel enerji de artıyor. Peki bunu biz mi söylüyoruz? Hayır! Yapılan tüm bilimsel araştırmalar negatif iyonların insan hayatındaki önemini bizlere tekrar ve tekrar kanıtlıyor ve By Lamp özenle dizayn edip ürettiği doğal tuz lambalar için tüm ilhamını bu bilimsel araştırmalardan alıyor. 


Tuz Lambanın Mucizevi Yönleri Bununla Sınırlı Değil…

Yukarıda bahsettiğimiz tüm detaylarla bir tuz lambaya sahip olmanın ne kadar da keyifli olacağını az çok anladık. Fakat tuz lambanın faydaları bunlarla tükenmiyor… 


  • Daha doğrusu negatif iyonların! Solunum yollarına bağlı hastalıkların önlenmesi ve azalmasına yani; astım, tıkanıklık ve panik atak gibi çeşitli rahatsızlıkların ortadan kalmasına olanak tanıyor. 
  • Sigaranın yan etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. 
  • Düzenli ve rahat bir uyku çekmemize yardımcı oluyor. 
  • Huzurlu şekilde uyuduğumuzda ise; hissettiğimiz pozitif duygular artıyor ve güne daha olumlu bir başlangıç yapıyor, hem dinç hem de dinlenmiş hissediyoruz. 
  • Sağlıklı solumak ve sağlıklı düşünmek, fiziksel sağlığımızı ve direncimizi de büyük ölçüde etkiliyor. 

1950’ lerden bu yana araştırmalar yapılan ve pek çok deneyde olumlu sonuçlar almaya yardımcı olan negatif iyonlar, doğal kaya tuzu ve aydınlatma teknolojisinin bir araya gelmesi ile dilediğimiz her yere kolayca erişebiliyor. Peki tuz lambayı nasıl ve nerelerde kullanabiliyoruz? Gelin son olarak da bundan bahsedelim…


Tuz Lamba Nasıl Kullanılır?

Aslında nasıl kullanıldığı bir yana, her tuz lamba aynı işleve sahip mi değil mi onu da araştırmak gerekir. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi tuz lambaların belli bir ağırlıkta olması ve doğal kaya tuzundan üretilmiş olması önemli. Eğer doğru boyuttaki doğal tuz 15 watt’lık özel ampullerle yeterli ısıya ulaşabilecek bir formda üretiliyorsa, mutlaka faydalarını göreceksiniz. Bu formdaki tuz lambanın doğal ve şık tasarımı ile onu ister evde, ister ofiste masa lambası ya da gece lambası olarak kullanabilirsiniz. Önemli olan tuz lambanın yeterli süre boyunca yanması ve yeterli ısıyı yaratmasıdır. Bunun için de tuz lambası gece yanıp, gündüz kalktığınızda söndürülürse; yaşam alanınızda yeterli negatif iyon üretimi sağlanmış olur. Uzun süreli kullanımında hiçbir sakınca ve yan etkisi yoktur. Yani dilerseniz gündüz de tuz lambayı kullanmaya devam edebilirsiniz. 


Tuz Lamba Dünyasında Bizi Neler Bekliyor?

By Lamp’in tüm detaylarını incelikle düşünüp tasarladığı özel tasarım tuz lambalar ile ister kendi evinizde yepyeni bir atmosfer ve enerji yaratın... İsterseniz sevdiklerinize hediye ederek onları da, nefis bir atmosferde soluklanmaya davet edin. Sadece doğal formda değil, pek çok farklı tasarımla bir araya gelen, kuğu tuz lamba, küre tuz lamba, lale tuz lamba, abajur tuz lamba, elma tuz lamba ve yunus balığı tuz lamba gibi birbirinden keyifli modelleri ve seçenekleri, tuz lamba kategorisinde bulabilirsiniz. Ayrıca fotoğraflı tuz lamba modelini seçerek kişiye özel ve kendine özgün tuz lambaya da sahip olabilirsiniz. Sevdiklerinize hem şifalı hem de farklı ve anlamlı bir hediye sunabilirsiniz. Işığın büyülü dünyasındaki yolculuğunuzda; tuz lambaların şifalı ve mucizevi evrenini keşfetmeyi ihmal etmeyin… 


Bu blog yazımızda sizlerle mucizevi tuz lamba ile tanıştırmak istedik. Eğer bu yazımızdan keyif aldıysanız, beğenmeyi ve tuz lamba ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın! By Lamp’in aydınlatma evrenindeki sınırsız seçenekleri keşfetmek için web sitemizi ziyaret edebilir, sosyal medyadan By Lamp’i takip edebilir ve gelecek blog yazılarımızdan haberdar olmak için bildirimlerinizi açabilirsiniz. 


Işığın kusursuz enerjisi daima sizinle olsun!